Door het gebruik van deze site, gaat u ermee akkoord dat cookies worden gebruikt voor analyse en relevantie     Ja, ik ga akkoord  Nee, ik wil meer

Ontdek onze SAP Academy

SOA People heeft een speciale aanpak uitgewerkt om nieuwe medewerkers stap voor stap klaar te stomen voor hun werk als SAP consultant: de SOA People Academy. De Academy verwelkomt de beginners, bereidt hen voor op hun werk en helpt hen alle nodige vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn voor een succesvolle loopbaan als consultant. De SOA People Academy is uniek in de SAP wereld.

Nauwelijks 6 maanden, in plaats van 2 jaar

U heeft interesse in een carrière als SAP consultant maar beschikt vooral over businesskennis rond onderwerpen zoals financiën, logistiek, etc.? Tijdens een zeer intense opleidingsperiode turnt SOA People Academy u snel om tot een erkend SAP consultant met specialisatie in uw businessdomein. Op onze kosten. Onze klanten bevestigen trouwens dat onze ‘academici’ onmiskenbaar de allerbeste diensten leveren.

Fase 1- Werving en training

SOA People organiseert elk kwartaal een Academy, waar 15 tot 20 nieuwe medewerkers aan deelnemen. Ze krijgen een uitgebreide introductie tot diverse gebieden van consulting, zoals logistiek, finance, Business Intelligence, enz. Kandidaten worden geselecteerd via ons vacatureaanbod en speciale selectieprogramma`s.

Fase 2- trainingssessies

De trainingssessies worden gegeven door dynamische, ervaren leraren. Ze focussen op alle aspecten van de werk van consultant.

De initiële opleidingsperiode varieert van 1 tot 2 maanden, afhankelijk van het onderwerp.

Topics zijn opgedeeld in 2 gebieden:

  • Hard skills: specifieke businessprocessen en SAP producten
  • Soft skills: projectbeheer, gedrag en communicatievaardigheden

Tijdens de opleiding krijgen de cursisten regelmatig bezoek van klanten, zodat ze leren wat klanten van SAP consultants verwachten.

Fase 3- Incubatieperiode

Elke nieuwe collega wordt uitgebreid gecoacht en begeleidt op weg naar zijn nieuwe rol van professionele consultant.

Gedurende die tijd integreren de academici zich in de bestaande teams. Samen met de SOA People consultants voeren ze opdrachten voor klanten uit, onder nauw toezicht en coaching van een persoonlijke mentor.

Tegen het einde van de incubatieperiode volgt een SAP certificering. Is de consultant geslaagd, dan verlaat hij de Academy om een volwaardige medewerker van een van onze competentiecentra te worden.

ACADEMY VACATURES

Startende Financieel consultant-academy- Belgie Vlaanderen
Startende Financieel consultant-academy- Nederland
Startende Logistiek consultant-academy- België Vlaanderen
Startende Logistiek consultant-academy- Nederland