Door het gebruik van deze site, gaat u ermee akkoord dat cookies worden gebruikt voor analyse en relevantie     Ja, ik ga akkoord  Nee, ik wil meer

Waarom SOA People

SOA People is ambitieus: wij willen een toonaangevende SAP partner zijn. De continue groei van onze onderneming, sinds de oprichting, toont aan dat we die ambitie ook serieus nemen. Ervaren SAP consultant of beginner, je bent van harte welkom om met ons mee te groeien. Stap mee in dit opwindende avontuur!

Talenten vinden gegarandeerd hun weg bij SOA People. Onze groeiende, goed gestructureerde onderneming biedt vele opportuniteiten en mogelijkheden om uw competenties te ontwikkelen; van onze competentiecentra tot de SOA People Academy.

 

Ons aanbod?

  • Continue ontwikkeling van vaardigheden en kennis
  • Echte loopbaanopportuniteiten bij een snelgroeiende, toonaangevende Europese SAP partner
  • Uiteenlopende projecten in diverse sectoren, in kleine en grote bedrijven en in verschillende landen (België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk, Marokko, Italië, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Brazilië, enz.)
  • Belangrijke competenties rond alle nieuwe SAP technologie: Enterprise applications, Mobility, CRM, Business Intelligence, SAP NetWeaver, enz.

 

‘People’: onze naam zegt het al

SOA People is een dynamische organisatie die geeft om mensen. We hechten groot belang aan transparante communicatie en informatie-uitwisseling en we willen plezier hebben in wat we doen. Daarom leveren we inspanningen om de teamgeest aan te scherpen. Onze collega’s zijn vaak lange tijd bij een klant aan de slag en onze vestigingen liggen verspreid. Niettemin blijven we een hecht team, dankzij onze goede communicatiestructuur:

  • Interne kwartaalnieuwsbrief
  • Elk kwartaal een informatiesessie per regio, die wordt afgerond met een borrel
  • Events rond competentiecentra, met focus op de uitwisseling van nieuws en ervaringen rond specifieke competentiegebieden
  • Teamevents met een focus op plezier en netwerken in een prettige sfeer
  • Interne portal met algemeen en regionaal nieuws, informatie, kennisuitwisseling, links naar operationele applicaties, en interessegebieden.

Sluit je aan bij ons team, dan kom je terecht in een boeiende wereld van consultants, met een gezonde mix van professionaliteit, expertise, ambitie, gemoedelijkheid en plezier.