Door het gebruik van deze site, gaat u ermee akkoord dat cookies worden gebruikt voor analyse en relevantie     Ja, ik ga akkoord  Nee, ik wil meer

Kwaliteitsbeheer

Bij SOA People is kwaliteit van de oplevering, van elk project, de sleutel tot tevreden klanten en tot het succes van onze onderneming. Sinds onze allereerste dag.

Deze 5 troeven maken het verschil

  • Ervaren, gedegen consultants en projectmanagers die bij elk project streven naar voortdurende verbetering.
  • Professionele, strikte interne processen die aanzetten tot een permanente opvolging en verbetering van het kwaliteitsniveau.
  • Een efficiënte methodologie voor projectbeheer, gebaseerd op tools die geschikt zijn voor SAP projecten en de IT-omgevingen van onze klanten.
  • Een specifieke organisatie voor kwaliteitsopvolging en –verbetering.
  • Deelname aan het SAP Active Quality Management Program, dat het mogelijk maakt om onze aanpak te toetsen en te verbeteren, in lijn met aanbevelingen van SAP.

 Hoogste niveau van projectcontrole

SOA People heeft op corporate niveau een proces opgezet voor kwaliteitscontrole en –opvolging, gebaseerd op beproefde rapporteringstools. Elke maand bestudeert de project office manager nauwgezet een hele reeks rapporten rond de kwaliteit en risico’s van alle lopende projecten. Hij rapporteert daarbij aan de Chief Operations Officer. Waar de kwaliteit niet het verwachte niveau bereikt, worden correctieve acties opgezet. De rapporten zijn ook voor de Board van grote waarde: ze bieden een real-time zicht op de status van elk project.

SOA PEOPLE en SAP Quality 

SOA People is actief lid van het nieuwe kwaliteitsaccreditatieprogramma van SAP. In lijn met het programma hebben we een plan voor kwaliteitsverbetering opgezet, evenals een proces om elk kwartaal alle lopende projecten en doelstellingen te evalueren, samen met een deskundige van SAP. Op deze manier bouwen we een robuust raamwerk voor risico- en kwaliteitsbeheer en delen we ervaringen ten behoeve van optimalisatie rond projectkwaliteit, risicocontrole en het voorkomen van escalaties. Bovendien krijgen we toegang tot SAP ondersteuning en ervaring, via best practices en tools. Het accreditatieprogramma draagt in belangrijke mate bij tot het succes van onze projecten.

Meer informatie

Quality principles: our path to success (PDF - EN)