Door het gebruik van deze site, gaat u ermee akkoord dat cookies worden gebruikt voor analyse en relevantie     Ja, ik ga akkoord  Nee, ik wil meer

SOA People neemt de Keneos groep over

Brussel, Parijs, Luxemburg, Nieuwegein – Woensdag, 25 februari 2015

SOA People verwerft 100% van de aandelen van de Keneos groep. De groep consolideert hiermee haar positie als belangrijke speler in de SAP consulting wereld in Europa en versterkt haar positionering in het domein van de “Cloud” oplossingen van SAP.

De KENEOS groep richt zich 100% op consulting en functioneel onderhoud van SAP oplossingen, met focus op de combinatie van sectoriële kennis en SAP expertise variërend van Human Resource Management tot logistieke processen en financiën, in combinatie met specifieke competentiedomeinen zoals “cloud”, mobility en business intelligence. Op basis van zijn team en zijn oplossingen is de Keneos groep erin geslaagd om een erkende en gewaardeerde partner te worden binnen de domeinen waar hij sinds zijn oprichting zijn SAP expertise ten dienst heeft gesteld van meer dan 400 klanten .

Met deze belangrijke overname zal SOA People zijn positie in de bestaande markten in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland verder versterken en haar technisch en functioneel aanbod rond SAP verder uitbreiden.

Khalil HODAIBI, Oprichter en CEO van de SOA People groep
“Keneos is voor ons een bevriend bedrijf, met wie we reeds nauwe partnershipbanden hebben en waarvan we de aandeelhouders goed kennen. Het is dan ook een groot genoegen Alain Prick, zijn management team en al zijn medewerkers te mogen verwelkomen in onze organisatie.
KENEOS is een bedrijf met een erkende reputatie op de markt en een aantal van haar expertises/kennisdomeinen en oplossingen zijn complementair aan onze huidig aanbod.
Onze groep versterkt de-facto zijn strategische positionering rond de ‘Cloud’ oplossingen van SAP via onze divisie “Cloud, Innovation & Product development” die begin 2015 werd bekend gemaakt.
Met de overname van de KENEOS groep, is SOA People ervan overtuigd het vooropgestelde doel van 100M€ omzetcijfer te kunnen realiseren in 2015. Onze doelstelling om verder uit te breiden naar Duitsland blijft meer dan ooit actueel voor dit jaar.
Onze financiële soliditeit bezorgt ons een grote geloofwaardigheid en stabiliteit die zeer belangrijk is in de ogen van onze partners. »

Alain Prick, Oprichter en CEO van de KENEOS groep
“We zijn erg gelukkig en trots om de SOA People groep te vervoegen.
De ervaring en deskundigheid van haar management team heeft ertoe geholpen dat, sinds haar oprichting 8 jaar geleden, een gezonde en duurzame onderneming werd uitgebouwd met het menselijke kapitaal als één van de belangrijkste kernwaarden. Deze elementen, die van essentieel belang zijn voor onze medewerkers én onze klanten, waren doorslaggevend in de beslissing om SOA People te vervoegen.
Dankzij een gemeenschappelijke visie over onze business en onze markten, hebben we ons snel kunnen inschrijven in dit ambitieus project dat de drager zal zijn van kansen voor zowel onze klanten als ons personeel.
Wij zijn vastbesloten om dit project verder te ondersteunen tijdens de komende jaren. En inderdaad, met meer dan 600 consultants, waaronder ongeveer een 400 in België en Luxemburg, nemen we duidelijk in deze markten een leiderspositie in. In combinatie met de gespecialiseerde vaardigheden van onze teams laat dit ons toe om elk type project voor ons rekening te nemen, ongeacht de grootte van de bedrijven of de te implementeren SAP oplossing.”

Vincent Simioni, Co-Oprichter van de SOA People Groep
« Of we het nu hebben over ERP, de nieuwe oplossingen S/4 HANA, de ‘Cloud’ oplossingen (meer bepaald « Cloud for Customer » en « SuccesFactors »), over BI oplossingen of mobiliteitsoplossingen binnen SAP, SOA People heeft de expertise om alle vragen te beantwoorden en verwachtingen in te vullen van onze klanten op een innoverende en professionele manier.
Na het succesvol lanceren van de «Cloud for Customers – C4C » oplossing kan SOA People nu dankzij de teams van KENEOS ook haar aanbod rond «SuccessFactors» versterken.
De pijlers van ons aanbod (Implementatie projecten, Optimalisatie projecten en Technisch en Applicatief onderhoud) zullen voortaan ook beschikbaar zijn in een ‘OnDemand’, ‘OnPremise’ of in een hybride model.
Een uitgebreide waaier aan opportuniteiten bieden zich aan en openen ook de deuren naar meer en bredere carrièremogelijkheden voor onze medewerkers. »

Keneos - Meer Informatie
www.keneos.com
www.linkedin.com/company/keneos


Press release

SOA People acquires Keneos - 25/02/2015 - NL
SOA People acquires Keneos - 25/02/2015 - EN

SOA People acquires Keneos - 25/02/2015 - FR