Door het gebruik van deze site, gaat u ermee akkoord dat cookies worden gebruikt voor analyse en relevantie     Ja, ik ga akkoord  Nee, ik wil meer

Mobility & Industrie

Door de overname van Syclo verstevigt SAP fors zijn leiderspositie in de ontwikkeling en verkoop van mobiele bedrijfsapplicaties en technologie voor sectoren zoals de energiemarkt, olie- en gasbedrijven, de farmacie en chemie en de productie-industrie. Als toonaangevende SAP partner beschikt SOA People ook over de nodige knowhow om die mobiele SAP toepassingen bij u te integreren.

Het SAP Syclo-pakket omvat vier krachtige mobiele oplossingen voor uw sector:

1. SAP Work Manager, voor een optimaal beheer van uw resources. Met SAP Work Manager beheert u moeiteloos alle installatie-, vervangings-, onderhouds-, inspectie- en reparatieprocessen. Deze applicatie is speciaal ontwikkeld om opdrachten te ondersteunen die onderdeel zijn van complexe, langetermijnprojecten. Dit mobiele pakket is daarom ideaal voor bijvoorbeeld de mijnbouwsector, olie- en gasbedrijven (upstream/midstream) of energiebedrijven (productie, transmissie, distributie). Onze mobiele experts demonstreren met plezier op  een iPad hoe gemakkelijk en snel de interactie verloopt tussen de backoffice en de technische medewerkers op locatie.

2. SAP Service Manager, voor een kostenefficiënte dienstverlening (CRM). SAP Service Manager automatiseert de dienstverlening na verkoop. het meest geschikt om onderhouds- en serviceactiviteiten te ondersteunen, zoals de operationele processen van een energiedistributeur, herstellingen bij particulieren, onderhoud en reparaties van kantooruitrusting, het beheer van commerciële gebouwen, enz. Syclo’s Agentry-platform, dat aan de basis ligt van SAP Service Manager, maakt van de applicatie een uitermate flexibele tool. Zo kan SAP Service Manager eenvoudig worden aangepast om serviceprocessen te ondersteunen van, bijvoorbeeld nooddiensten, of andere sectoren waar snelle interventies cruciaal zijn.

3.SAP Rounds Manager, voor een geoptimaliseerd inspectieproces: SAP Rounds Manager is vooral ontwikkeld voor het mobiel registreren en uitlezen van metingen die gedaan worden op locatie. Het Agentry-platform zorgt voor doorgedreven flexibiliteit, zodat SAP Rounds Manager vlot kan worden veranderd om meer complexe of gespecialiseerde inspectieprocessen te ondersteunen, zoals audits rond EH&S, Fire & Safety, enz.

4.SAP Inventory Manager, voor een gestroomlijnd voorraadbeheer. SAP Inventory Manager automatiseert de verschillende stappen van voorraadbeheer in magazijnen, aan boord van het transport of op remote werkplekken. Het platform ondersteunt voornamelijk het beheer van werktuigen en materialen. Dankzij het Agentry-platform is SAP Inventory Manager een uitermate flexibele toepassing, die we in een mum van tijd kunnen aanpassen om ook het beheer van artikelen, bulkgoederen, enz. te ondersteunen.

SOA People kan u een demo geven op de bestaande mobiele devices. Heeft u interesse in deze nieuwe applicaties voor uw sector? Wij delen onze kennis – en ons enthousiasme – met plezier.

Ontdek meer over ons aanbod

Mobile scan om uw strategie te bepalen

SAP Mobile Apps and Infrastructure Rapid Deployment oplossing

SAP Mobile platform enterprise

SAP Afaria Rapid Deployment oplossing