Door het gebruik van deze site, gaat u ermee akkoord dat cookies worden gebruikt voor analyse en relevantie     Ja, ik ga akkoord  Nee, ik wil meer

Onze competenties

Mobiele toestellen zijn ondertussen helemaal ingeburgerd. Ondernemingen moeten daarom een beleid rond mobility uitstippelen dat afspraken rond toegang tot informatie en veiligheid vastlegt. SOA People helpt u op weg naar de beste strategie en werkt een oplossing uit met een snelle return on investment (ROI). Daarbij maken we gebruik van toonaangevende SAP oplossingen.

SOA People is een gecertificeerde SAP partner die de toon zet op het vlak van SAP Mobile oplossingen. We waren nauw betrokken bij de eerste Europese mobiele projecten. Die pionierservaringen blijken vandaag uitermate waardevol. U haalt er gegarandeerd voordeel uit voor uw projecten.

Maak uw onderneming mobiel in vier stappen, met ons team van SAP Mobile experts:

1- Strategie

Er zijn vandaag ontelbare mogelijkheden om mobiel te gaan. Met de mobile scan (vaste tijd, vast budget) selecteert en definieert SOA People de oplossingen laat aansluiten op de strategie van de business. Op deze manier bent u zeker van een snelle ROI

 

2- Centraal beheer

SOA People helpt u bij de implementatie van mobiele oplossingen die vlot kunnen worden aangepast aan de veranderende behoeften van uw onderneming, op een uniform ontwikkelingsplatform. Daarvoor zijn twee Rapid Deployment oplossingen beschikbaar: het Sybase Unwired Platform en SAP Mobile Apps and Infrastructure. Met SAP Mobile Apps haalt u binnen de kortste tijd voordeel uit apps de die productiviteit verhogen, profiteert u van gecentraliseerd toestelbeheer en kunt u rekenen op onovertroffen veiligheid. Sybase Unwired Platform gaat nog een stap verder: het helpt u voor geconfigureerde content te combineren met de beschikbare, snel aanpasbare,  plug-in functionaliteiten die een snelle go-live in de hand werken. Zo kunt u centraal de mobiele apps ontwikkelen, beheren en updaten, voor gebruikers van elk type mobiele drager.

 

3- Veiligheid

Wilt u mobiele toepassingen (laten) ontwikkelen, dan moet u uw systeem openstellen. Extra veiligheid is dan ook cruciaal. De keuze van architectuur is van groot belang om die veiligheid te garanderen. Soa People raadt u aan om de Afaria Rapid Deployment oplossing te integreren,, de toonaangevende beheersoplossing voor mobiele toestellen. Afaria verzekert absolute veiligheid voor al uw mobiele toestellen.

 

4- Applicatie

Ergonomie, gebruiksvriendelijkheid en snelle datatoegang zijn essentieel als u wilt dat uw medewerkers de mobiele toepassingen met plezier gebruiken. SOA People hecht groot belang aan deze criteria bij het definiëren en testen van applicaties. We werken nauw samen met de kerngebruikers, aangezien zij de ambassadeurs richting de eindgebruikers zijn.

 

Ontdek meer over ons aanbod

Mobile scan om uw strategie te bepalen

SAP Mobile Apps and Infrastructure Rapid Deployment oplossing

SAP Mobile platform enterprise

SAP Afaria Rapid Deployment oplossing