Door het gebruik van deze site, gaat u ermee akkoord dat cookies worden gebruikt voor analyse en relevantie     Ja, ik ga akkoord  Nee, ik wil meer

SAP Mobile Apps Rapid Deployment oplossing

Met de SAP Mobile apps Rapid Deployment Solution, krijgt u de beschikking over apps om uw productiviteit te verhogen, krijgt u een platform voor de ontwikkeling van mobiele toepassingen en krijgt u gecentraliseerd veilig toestelbeheer.  Begin uw mobiele leven met eenvoudige tools!

Deze voor geconfigureerde oplossing biedt gebruikers snel toegang tot mobiele productiviteits-apps die verschillende zakelijke behoeften ondersteunen. De oplossing is gebaseerd op het Sybase Unwired Platform en SAP NetWeaver Gateway en omvat componenten van platforminfrastructuur en configuratierichtlijnen. SOA People kan u helpen bij de implementatie.

Wat omvat deze Rapid Deployment oplossing?

Het is een aanbod met een vaste scope, vaste prijs en vaste implementatieduur, inclusief kennisoverdracht en voorgeconfigureerde mobiele apps die tal van businessvereisten ondersteunen in domeinen zoals verkoop, Finance, HR en inkoop.

De oplossing integreert de volgende apps:

  • SAP Manager Insight: helpt HR-teams, professionals en managers om kernindicatoren te monitoren zoals aantal personeelsleden, talent per regio, prestaties van medewerkers, enz.
  • SAP Cart Approval: Stelt managers in staat om mobiel goedkeuring te geven op de inkooporders van hun medewerkers.

  • SAP Travel Receipt Capture: Een tool waarbij zakenreizigers hun declaraties mobiel kunnen declareren.

    SAP Sales Order Notification: Laat verkopers toe om (nieuwe) bestellingen en orders mobiel te volgen.

  • SAP In-Store Product Lookup: Helpt winkelmanagers en medewerkers om voorraden en andere belangrijke informatie mobiel te controleren, om zo de dienstverlening te verbeteren.

Onze ervaring

SOA People is SAP expert en een toonaangevende SAP partner voor mobiele oplossingen. We beschikken over een competentiecentrum met meerdere kennisgebieden (SCM, BI, FI, CRM, technologie, enz.). Twee van onze klanten wonnen de voorbije jaren een SAP Quality Award voor de projecten, inclusief mobiele oplossingen, die ze samen met ons realiseerden. De Innothéra groep sleepte in 2011 een SAP EMEA Gold Quality Award in de wacht (CRM Mobile Sales, Sybase Unwired Platform, Afaria). PPG won in 2012 een Market Unit Gold Quality Award (Nederland) (Sybase Unwired platform, Sybase Mobile Sales 2.0).

 

Ontdek meer over ons aanbod

Onze competenties

Mobile scan om uw strategie te bepalen

SAP Mobile platform enterprise

SAP Afaria Rapid Deployment oplossing