Door het gebruik van deze site, gaat u ermee akkoord dat cookies worden gebruikt voor analyse en relevantie     Ja, ik ga akkoord  Nee, ik wil meer

BI en SAP HANA

SOA People is de eerste Belgische SAP partner die SAP HANA verkoopt en implementeert in middelgrote ondernemingen.

  • SAP HANA is een innovatieve technologie die ondernemingen helpt om in real time hun operaties te analyseren, zodat ze beter inzicht krijgen in hun business. Het platform combineert nu alle types data, van alle SAP applicaties zoals ECC, CRM, HCM, enz. SOA People gelooft rotsvast in de krachtige combinatie van SAP BI4.0 Business Suite, SAP HANA en Rapid Marts. SAP HANA biedt directe toegang tot operationele data zonder de prestaties van uw operationele systemen te verstoren. Met de technologie kunt u alle data rond uw zakelijke operaties razendsnel, in real time verwerken en analyseren. Wachten op de resultaten hoeft niet: SAP HANA werkt tot 1 000 keer sneller dan traditionele BI-oplossingen.
  • Rapid Marts : een breed pakket schaalbare en toch geïntegreerde oplossingen die ondernemingen helpen om te starten, te groeien en te innoveren in lijn met hun bedrijfsbehoeften. Rapid Marts zijn flexibel verpakte pakketten voor elk vakgebied en elke industrie, met oplossingen rond mobility, database & technology, cloud en analytics. Ze helpen u om snel met SAP ERP analytische projecten van start te gaan. Zodat u binnen de kortste tijd voordeel haalt uit uw oplossing.
  • SAP BI4.0 Business Suite: deze BO-rapporteringssuite kan worden geïmplementeerd in combinatie met SAP HANA, zonder enige impact op de functionaliteiten. Met de SAP BI4.0 Business Suite inclusief SAP HANA-technologie maakt de gebruiker vlot rapporten en ad-hoc analyses en visualiseert hij de KPI’s in een handomdraai in dashboards.