Door het gebruik van deze site, gaat u ermee akkoord dat cookies worden gebruikt voor analyse en relevantie     Ja, ik ga akkoord  Nee, ik wil meer

Project- en portfoliobeheer

Overzicht, inzicht en controle: ze zijn cruciaal voor wie een groot aantal projecten en contracten moet beheren. Om u dat inzicht te verschaffen, werkte SOA People een nieuw aanbod uit: een pakket software en diensten waarmee u snel aan de slag kan, zonder budgettaire verrassingen. Met deze Rapid Deployment oplossing voor project- en portfoliobeheer haalt u onmiddellijk voordeel uit uw investering.

De voordelen

  • U stemt moeiteloos alle projecten op uw portfoliostrategie af
  • Helder zicht op de resultaten van al uw investeringen in R&D, in alle divisies
  • Minder kans op mislukte projecten, doordat u afwijkingen in planning of kosten snel opmerkt
  • Waardevollere projecten: dankzij de standaard scorecards per project kunt u gefundeerde beslissingen nemen, gebaseerd op feiten

Een gebundelde oplossing voor directe resultaten

Kiest u een voorgeconfigureerde oplossing, dan kunt u rekenen op onmiddellijke resultaten:

  •  Toegevoegde waarde: krachtige oplossing ‘out-of-the-box’, gebaseerd op het toonaangevende SAP Portfolio and Project Management. Vlotte toegang tot alle informatie in de ERP-backoffice.
  • Snel en lean: duidelijk gedefinieerde scope, inclusief voorgeconfigureerde content en kennisoverdracht naar kerngebruikers. Snelle implementatiemethodologie met de belofte van go-live binnen 3 maanden.
  • 
Kostenefficiënt: flexibele prijszetting, i.e. u betaalt slechts voor wat u nodig heeft. Diensten met aantrekkelijke vaste prijs. Lagere behoefte van resources voor business en IT.

Waarom SOA People?

Onze Rapid Deployment oplossing voor project- en portfoliobeheer is gecertificeerd door SAP: ze beantwoordt aan de projectmethodologie van SAP en integreert best practices. Die aanpak garandeert een succesvolle implementatie die rekening houdt met de planning en afspraken met betrekking tot budgetten zodat u niet voor verassingen komt te staan.

 

 

De voordelen