Door het gebruik van deze site, gaat u ermee akkoord dat cookies worden gebruikt voor analyse en relevantie     Ja, ik ga akkoord  Nee, ik wil meer

Sales & Marketing

Klanten willen vandaag zelf bepalen hoe ze met een bedrijf of merk contact opnemen en contextueel relevante en consistente informatie ontvangen, ongeacht de kanalen of platformen die ze gebruiken. Wij helpen u uw verkoop- en marketingprocessen optimaliseren door de contacten met uw klanten efficiënt te beheren.

SOA People steunt u van bij de ontwikkeling van uw prestaties tot de transformatie is voltooid door de beste tools te selecteren en samen met u een evolutieplan op te stellen.

We zijn gecertificeerd voor SAP Customer Engagement and Commerce (CEC) dat draait op SAP HANA, een portfolio SAP-oplossingen die als platform dienen om efficiënt contact op te nemen met de klanten via het door de klant gekozen kanaal, apparaat of contactpunt.

De SAP CEC portfolio is georganiseerd rond vier pijlers: 

Wat is SAP HANA ?

SAP CEC is gebaseerd op het innovatieve In-Memory platform, SAP HANA, dat bedrijven helpt bij het real-time beheer van transactionele en analytische processen.

Waarom wij?

We beschikken over solide ervaring met verschillende sectoren en verschillende omgevingen, ook met een internationale dimensie: pharmaceutica, engineering en bouw, productie, professioneel

Onze voortdurende investering in opleidingen voor onze SAP consultants, onze certificeringen en beproefde projectmethodologie garanderen een professionele en kwalitatief hoogstaande omgeving voor de ontwikkeling van uw project.

Onze verkoop- en marketingprojecten worden ontwikkeld binnen een vast budget voor een snelle uitrol. U kunt ook een SAP cloudoplossing kiezen en maandelijks betalen voor wat u nodig hebt.

Neem contact met ons op, dan organiseren we een gratis workshop met u om na te gaan hoe we uw uitdagingen kunnen aanpakken en uitstekende resultaten bereiken met SAP-oplossingen.

 

Meer informatie

Verkoop

Marketing

Dienstverlening