Door het gebruik van deze site, gaat u ermee akkoord dat cookies worden gebruikt voor analyse en relevantie     Ja, ik ga akkoord  Nee, ik wil meer

Chemische producten

Bedrijven die actief zijn in de chemische sector moeten aan tal van complexe vereisten beantwoorden rond traceerbaarheid, kwaliteit, regelgeving, logistiek, enz. Beschikt u over een makkelijk integreerbaar totaalpakket dat u daarbij kan helpen? Kunt u rekenen op een ervaren implementatiepartner?

Solutions Sectors Chemicals  


Ons Ready-to-B totaalpakket for Chemicals, gebaseerd op het toonaangevende SAP Business All-in-One, integreert een reeks best practices uit uw sector. Zo krijgt u in een mum van tijd een krachtige IT-oplossing om uw bedrijf perfect te runnen. Als garantie voor een snelle return on investment.

Veranderen uw behoeften, dan groeit ons pakket met uw mee: SOA People integreert moeiteloos extra bedrijfsapplicaties of tools voor beslissingsanalyse, werkt mobiele oplossingen uit of upgradet de technologie voor (nog) krachtiger prestaties.

 

     

Waarom SOA People?

SOA People, de eerste 100% SAP partner, biedt een gecertificeerde beheersoplossing die SAP best practices koppelt aan bewezen ervaring in de chemische sector. Ons totaalpakket helpt u om het productieproces te versnellen, wat voor een onmiddellijke return on investment zorgt. Naast het implementeren van SAP toepassingen is SOA People ook 1 van de leidende partners voor de integratie van nieuwe SAP technologieën.

Een greep uit de modules en functionaliteiten

  • Productiebeheer met productiecampagne: beheer van de actieve ingrediënten (hoeveelheid) in de recepten, communicatie met geïntegreerde voorgeprogrammeerde weegschalen voor verklaring na het wegen, depalettiseren, verwerken van droge bulk met personalisering, enz.
  • Batchbeheer en statuten
  • Traceerbaarheid en beheer van vervaldata
  • Beheer van reglementaire beperkingen/vereisten: EH&S compliance, Seveso, enz.
  • Geïntegreerde kwaliteitscontroles
  • IVoorraadbeheer en levering
  • Prijszetting: Variabel prijssysteem
  • Prognoses
  • Financiën: beheer van intercompany-facturen in verschillende valuta, analytische boekhouding (tot 9 structuurniveaus), enz.

 

En ook

Algemene boekhouding, managementcontrole, verkoopadministratie, HR, rapportering, enz.

 

Meer informatie

SAP preconfigured solutions (EN)
Mobility
Business Analytics