Door het gebruik van deze site, gaat u ermee akkoord dat cookies worden gebruikt voor analyse en relevantie     Ja, ik ga akkoord  Nee, ik wil meer

Industriële machinebouw

Ready-to-B for Industrial Machinery, een totaalpakket gebaseerd op SAP Business All-in-One, integreert een reeks best practices uit uw sector. Zo krijgt u in een mum van tijd een krachtige IT-Oplossing die al uw behoeften vervult. Als garantie voor een snelle return on investment.

Industrial Machinery- Christian Larue  

Om de concurrentie het hoofd te bieden, moet u permanent innoveren en snel nieuwe, grensverleggende producten ontwikkelen.

Veranderen uw behoeften, dan groeit ons pakket met uw mee: SOA People integreert moeiteloos extra bedrijfsapplicaties of tools voor beslissingsanalyse, werkt een mobiele oplossing uit of upgradet de technologie voor (nog) krachtiger prestaties.

 

     

Gerelateerde activiteiten

Het ontwerp en de productie van complex industrieel materieel zoals machines, verwarmings- en ventilatieproducten, gereedschap, elektrische apparaten voor het verwerken van vracht, automatiserings- en controleoplossingen, bouwmaterieel, enz.

Ons antwoord op uw uitdagingen omvat

  • Commercieel, operationeel en financieel beheer
  • Productie van materieel met opties (productconfigurator)
  • Productie van standaardmaterieel: op voorraad, volgens batch (SEIBAN), of op bestelling Ontwerp en productie van specifiek materieel (ontwerp en projectbeheer)
  • Servicebeheer na verkoop

En ook

Financieel beheer, human resources management, logistiek beheer, MES integratie, DMS, beslissingsanalyse, RFID, mobiele oplossingen, enz.

 

Meer informatie

SAP preconfigured solutions (EN)
Mobility
Business Analytics